Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ (ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

EUROPASS Βιογραφικό Σημείωμα (CV)

Το Europass Βιογραφικό Σημείωμα (CV) αποτελεί ένα προσωπικό έγγραφο Europass, με το οποίο μπορεί κάποιος να παρουσιάσει τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τα προσόντα του καθώς και άλλα προσωπικά στοιχεία.
Το έγγραφο αυτό σχεδιάστηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης και έχει κοινή μορφή για όλους τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πώς μπορεί να το αποκτήσει κάθε ενδιαφερόμενος...

Το έγγραφο αυτό είναι προσωπικό και το συμπληρώνει ο κάθε ενδιαφερόμενος μόνος του. Υπάρχουν οι εξής επιλογές για να αποκτήσει κάποιος το δικό του Europass CV:
  • μπορεί να το συμπληρώσει στην πύλη του CEDEFOP στα ελληνικά και/ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα της ευρωπαϊκής ένωσης, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες στη διεύθυνση http://europass.cedefop.europa.eu/el/documents/curriculum-vitae. Στη συνέχεια θα λάβει το συμπληρωμένο βιογραφικό του με μεταφόρτωση ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • μπορεί να μεταφορτώσει το ηλεκτρονικό υπόδειγμα στη γλώσσα της επιλογής του από τον ίδιο ιστοχώρο, να το αποθηκεύσει στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του και εκεί να το συμπληρώσει εκτός σύνδεσης και να το διαχειριστεί αναλόγως.
  • αν ο ενδιαφερόμενος δεν έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, μπορεί να απευθυνθεί στο Εθνικό Κέντρο Europass

Δεν υπάρχουν σχόλια: