Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Αναζητήστε εργασία με το Jobfind.gr – Οδηγός για νέους χρήστες


Το Jobfind.gr λειτουργεί με έναν νέο τρόπο σε σχέση με τα υπόλοιπα Portal Εύρεσης Εργασίας ώστε να σας παρέχει καινοτόμα εργαλεία στην αναζήτηση σας για μια θέση εργασίας.

1) Έχετε τον προσωπικό σας λογαριασμό – Δείτε ένα δείγμα εδώ.
2) Λαμβάνετε μήνυμα όταν η εταιρεία για την οποία ενδιαφερθήκατε διαβάσει το Βιογραφικό σας.
3)  Βλέπετε με μια ματιά στην ειδική ενότητα «Αιτήσεις» σε ποιες εταιρείες έχετε στείλει το Βιογραφικό σας.
4) Ενημερώνεστε στην ενότητα «Αναζήτηση Εκπαίδευσης» για νέα προγράμματα Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα (Powered by Semifind.gr – Education Portal).
5) Ενημερώνεστε με μηνύματα στο προσωπικό σας ταχυδρομείο στο Jobfind.gr για όλα τα νέα από την αγορά εργασίας και τα επιδοτούμενα προγράμματα.
Δημιουργία Λογαριασμού σε 3 απλά Βήματα
Δημιουργήστε τώρα τον δωρεάν προσωπικό σας λογαριασμό σε 3 απλά βήματα και στείλτε το Βιογραφικό σας στις θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν:
1) Εγγραφείτε συμπληρώνοντας τα Προσωπικά σας στοιχεία και τα Στοιχεία Σύνδεσης σας πατώντας εδώ (Παρακαλώ φυλάξτε το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό πρόσβασης  που δώσατε για την εγγραφή σας στο Jobfind.gr. Είναι τα στοιχεία εισόδου στον προσωπικό σας λογαριασμό.)
2) Ολοκληρώστε το Προφίλ σας στην ενότητα «Βασικά Στοιχεία» και ανεβάστε το Βιογραφικό σας.
3) Μόλις ολοκληρώσετε τα «Βασικά Στοιχεία» πατήστε «Θέσεις Εργασίας» (στο αριστερό μενού) και δείτε όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας. Για να στείλετε το Βιογραφικό σας επιλέξτε την αγγελία που σας ενδιαφέρει και πατήστε «Αποστολή Βιογραφικού» (Το Βιογραφικό σας επισυνάπτεται αυτόματα και δε χρειάζεται να το ανεβάσετε ξανά.) Στη συνέχεια,  μπορείτε, αν το επιθυμείτε, να συμπληρώσετε και τα «Προαιρετικά Στοιχεία».
Ερωτήσεις & Απαντήσεις για ήδη εγγεγραμμένους χρήστες
Α) Δεν μπορώ να συνδεθώ. Βγαίνει μήνυμα: «O συνδυασμός email και κωδικού πρόσβασης που δώσατε δεν είναι σωστός»
Στην περίπτωση αυτή έχουμε 2 περιπτώσεις: 1) Ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος. Για να τον αλλάξετε πατήστε εδώ: Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Συμπληρώνετε το email με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο Jobfind.gr και ακολουθείτε τις οδηγίες για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης. 
Στην περίπτωση που συμπληρώνοντας το email σας βγαίνει το μήνυμα «Δεν βρέθηκε κάποιος λογαριασμός που να είναι συνδεδεμένος με το email που δώσατε» τότε δεν έχετε κάνει εγγραφή με το email αυτό στο Jobfind.gr.
Β) Έχω συνδεθεί αλλά στις θέσεις εργασίας που βλέπω δεν εμφανίζεται το κουμπί «Αποστολή Βιογραφικού» αλλά το κουμπί «Καταχώρηση Βιογραφικού»
Στην περίπτωση αυτή δεν έχετε συμπληρώσει όλα τα υποχρεωτικά πεδία στο Προφίλ σας και συγκεκριμένα στην ενότητα «Βασικά Στοιχεία».
Επιλέξτε από το αριστερό μενού την ενότητα «Βασικά Στοιχεία».  Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία με αστερίσκο και  ανεβάστε το Βιογραφικό σας. Στην συνέχεια πατήστε Ενημέρωση Στοιχείων. Θα εμφανιστεί το μήνυμα: Τα Βασικά Στοιχεία αποθηκεύτηκαν με επιτυχία. Πηγαίνοντας τώρα στην ενότητα «Θέσεις Εργασίας» θα δείτε πως σε όλες τις Αγγελίες θα υπάρχει το κουμπί «Αποστολή Βιογραφικού».
Πατώντας το κουμπί «Αποστολή Βιογραφικού» το Βιογραφικό σας θα αποστέλλεται αυτόματα και δεν χρειάζεται να το επισυνάψετε ξανά.
Γ) Να ανεβάσω φωτογραφία στο Προφίλ μου?
Προτείνουμε να ανεβάσετε τη Φωτογραφία σας γιατί αυτή είναι ορατή στις εταιρείες στις οποίες αποστέλλεται το Βιογραφικό σας. Τα Προφίλ με φωτογραφία έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες αξιολόγησης από τις εταιρείες. Για να δείτε τι βλέπει η εταιρεία πατήστε «Το Βιογραφικό μου» από το αριστερό μενού.
Δ) Να συμπληρώσω τα Προαιρετικά Στοιχεία ?(Εκπαίδευση, Γνώσεις Η/Υ, Ξένες Γλώσσες, Επαγγελματική Εμπειρία)
Προτείνουμε να συμπληρώσετε και τα Προαιρετικά Στοιχεία, έτσι ώστε να επιτύχετε τη βέλτιστη προβολή του Προφίλ σας. Η εταιρεία στην οποία αποστέλλετε το Βιογραφικό σας βλέπει αναλυτικά όλο το Προφίλ σας. Για να δείτε τι βλέπει η εταιρεία πατήστε «Το Βιογραφικό μου» από το αριστερό μενού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: